Gatavojiet veselīgi
Gatavojiet gardi un veselīgi
Ēdiens ir viens no svarīgākajiem elementiem, lai uzlabotu un aizsargātu veselību. Mēs uzskatām, ka veselīgam uzturam ir jābūt viegli pagatavojamam un baudāmam, lai jūs varētu justies, cik vien labi iespējams. Ēdiet sabalansētu uzturu, palutiniet sevi un izvairieties no pārstrādātām izejvielām.
Sulu spēks
Svaigi spiestas augļu un dārzeņu sulas salīdzinājumā ar vairumu rūpnieciski ražoto sulu ir bagātas ar vitamīniem, minerālvielām un antioksidantiem. Svaigi spiestas sulas baudīšana var palīdzēt iedibināt veselīgākus ēšanas paradumus, it sevišķi tiem, kas parasti augļus un dārzeņus uzturā lieto reti. Tās var būt lielisks rīta sākums vai gards un uzturvērtības ziņā bagātīgs našķis pat visizvēlīgākajam bērnam.
Pateicoties izturīgajiem, asajiem asmeņiem un jaudai, galda blenderis nodrošina izcilu rezultātu katru reizi.
Riekstu sviests — uzturvielām bagāts un gards
Riekstu sviests ir gards, sātīgs un olbaltumvielām bagāts. Tas var palīdzēt uzturēt stabilu cukura daudzumu asinīs, rada sāta sajūtu, kā arī dod enerģiju. Kādēļ lai jūs apstātos tikai pie zemesriekstu sviesta? Izmēģiniet mandeļu sviestu, Indijas riekstu sviestu vai pat speriet vienu soli tālāk un pagatavojiet sviestu no dažādiem riekstiem pēc jūsu izvēles. Pievienojiet savam riekstu sviestam arī kanēli vai kādu citu iecienītu garšvielu. Gards uz maizes, augļiem, dārzeņiem vai vienkārši tāpat.
Blendera leņķis procesa laikā uztur krūzes saturu vēsu, kas ir īpaši svarīgi, blendējot riekstus, kuri satur vērtīgas eļļas.
Smūtijs bļodā
Tas ir tieši tā, kā izklausās – smūtijs bļodā. Izveidojiet jebkuru sev tīkamu smūtiju garšu kombināciju, sablenderējiet visu kopā un pa virsu beriet savus iecienītākos augļus, graudaugus un riekstus. Šāds smūtijs ir sātīgāks par parasto smūtiju, tās ir gardas un pilnvērtīgas brokastis.
Atstājiet dārzeņu kātiņus, lai saglabātu uzturvielas
Dārzeņi ir veselīgs vitamīnu un minerālvielu avots, taču to gatavošanas veids nosaka, cik daudz labuma patiesībā nonāk līdz jūsu šķīvim. Parasti, ja vēlaties saglabāt uzturvielas, ieteicams līdz minimumam samazināt gatavošanas laiku, temperatūru un šķidruma daudzumu. Tieši tādēļ tvaicēšana ir viens no labākajiem dārzeņu pagatavošanas veidiem. Turklāt tvaicēšanas laikā tiek arī saglabāta krāsa, tādēļ jūsu dārzeņi būs ne tikai garšīgi, bet arī acij tīkami.
Gatavojiet ar tvaiku, lai saglabātu produktu garšu un vērtīgās uzturvielas.