Košākai ikdienai
Ikdienišķais kļūst maģisks
Izmantojiet savu radošumu, lai vienveidīgas, ikdienišķas lietas pārvērstu sirsnīgās atmiņās. Atskatoties dzīvē, bieži vien tieši mazas lietas kļūst par nozīmīgākajām atmiņām. Ļaujiet mums palīdzēt veidot ikdienu krāsainu, īpašu un maģisku.
Mitruma kontroles tehnoloģija saglabā produktu un tā garšu ilgāk svaigu.
Pusdienas burciņā
Agrāk stikla burciņas ar vāku tika izmantotas tikai ievārījumu un marinētu gurķīšu glabāšanai, savukārt tagad tās izmanto arī pusdienu kārbu vietā. Stikla burciņas ir praktiskas, glītas, tās mazgāt ir daudz vieglāk kā ierastās plastmasas kastītes, turklāt stikla burkas ir videi draudzīgākas un ērti glabājamas gan somā, gan ledusskapī. Stikla burku dizains nekad nenoveco, tādēļ pat vienkārši salāti tajās var izskatīties gluži kā mākslas darbs.
Izgaršojiet negaidīto
Pievērsiet uzmanību tam, ko izmetat, gatavojot maltīti. Tas, ko daži var uzskatīt par pārpalikumiem, var sniegt izcilu garšas baudījumu. Pamēģiniet izmantot visas izejvielu daļas, neizmetot neko. Tas ne tikai ir draudzīgāk videi, bet arī dod iespēju pagatavot negaidītas un aizraujošas maltītes.
-
1Kartupeļu miziņu kraukšķi
Gatavojot kartupeļus, miziņas bieži vien tiek izmestas. Tā vietā apcepiet tās cepeškrāsnī ar nedaudz olīveļļas un šķipsniņu sāls. Pacienājiet viesus ar gardu, netradicionālu un kraukšķīgu uzkodu pirms vakariņām.
-
2Biešu lapu pesto
Biešu lapas ir uzturvielām bagātas un lielisks A un K vitamīnu avots. Ātri tās noblanšējiet un tad sajauciet ar baziliku, ķiploka daiviņu, ciedru riekstiem, olīveļļu un šķipsniņu sāls, lai pagatavotu maigu un garšīgu pesto.
-
3Brokoļu kātiņu salāti
Saglabājiet kātiņus! Brokoļu kātiņi nebūt nav ārā metami — tajos ir tikpat daudz uzturvielu kā ziedkopās. Smalki sagrieziet kātiņus ar asu dārzeņu mizotāju un samaisiet kopā ar iecienītākajām salātu sastāvdaļām.
Radiet un dalieties
Izmantojot mūsu indukcijas plītīm paredzēto Plancha grilu, jūs varat pagatavot fantastiskus ēdienus un celt tos galdā uzreiz no grila. Ļaujiet viesiem pašiem uzlikt ēdienu uz šķīvja no karsta Plancha grila — tā ir patīkama izklaide.
Baudiet vasaru visa gada garumā
Ogas un garšaugi vislabāk garšo vasarā, taču, izmantojot Electrolux saldētavas, iespējams baudīt svaigas un gardas ogas, augļus, dārzeņus un garšaugus visu cauru gadu. Notveriet garšu, sasaldējiet to un izbaudiet vasaru jebkurā laikā. Ja jums ir parastā saldētava, iesakām izmantot ledus gabaliņu trauku, lai sasaldētu garšaugus, piemēram, salviju, rozmarīnu, timiānu un oregano olīveļļā. Izmantojiet sasaldētos garšaugu gabaliņus, lai piešķirtu neaizmirstamu garšu jebkuram ēdienam.
Sasaldējiet ogas, augļus, dārzeņus un garšaugus vienā mirklī - tie būs svaigi, gardi, turklāt ideāli saglabāti.