Atstājiet iespaidu
Padariet katru mirkli īpašu
Pārsteidziet savus viesus ar vairāk nekā tikai izcili gardu ēdienu – atstājiet uz viņiem iespaidu. Ļaujiet vaļu savam radošumam ar Electrolux. Uzdrošinieties rīkoties spontāni un sagādājiet atmiņas, ko glabāt vēl ilgi.
Droši notur trauslas glāzes.
Lai mirdz
Mirdzoši, skaisti stikla trauki jebkuram galdam liek izskatīties eleganti. Diemžēl skaistie stikla trauki bieži vien ir trausli, un tos nepieciešams mazgāt ar rokām. Pateicoties mūsu trauku mazgājamajām mašīnām, jūs droši variet likt galdā savus labākos stikla traukus. SoftSpike tehnoloģija saudzīgi nomazgās pat vistrauslāko glāzi. Esiet radošs - katram viesim pasniedziet unikālu glāzi, ap kuru apsieniet zīmīti ar viesa vārdu, un izmantojiet tās kā galda kartes.
Sous Vide — jūsu izvēle
Uzaiciniet ģimeni un draugus uz spontānu “Sous Vide” gatavošanas ballīti. Sagatavojiet sastāvdaļu plati, iekļauj tajā gaļu, zivis, putnu gaļu vai dārzeņus. Neaizmirstiet arī par garšaugiem un garšvielām. Ļaujiet saviem viesiem kombinēt garšas un radīt katram savu īpašo maltīti, izmantojot individuāli marķētus “Sous Vide” gatavošanas maisiņus. Piemetiet asumu, izgaršojiet kaut ko jaunu, izmantojiet netradicionālas garšu kombinācijas!
Izbaudiet jaunu garšu un tekstūru ar Sous Vide, izmantojot CombiSteam Pro cepeškrāsni.
Neierastas garšu kombinācijas
-
Piparmētras un sinepes
Piparmētras svaigums brīnišķīgi saplūst ar spēcīgo sinepju garšu, veidojot izcilu garšvielu jēra gaļai.
-
Apelsīna miziņa ar rozmarīnu
Aromātiskais rozmarīns un saldā apelsīna miziņa veido neparasti gardu garšvielu, kas būs īpaši piemērota lasim.
-
Kanēlis ar timiānu
Kanēļa siltā smarža ideāli apvienojama ar timiānu — izmēģiniet to ar vistu.
Reizēm mazāk ir vairāk
Kūka var būt ārkārtīgi gards deserts arī tad, ja tai nav ierastās glazūras vai marcipāna maliņas. Redzamas, skaidri nodalītas kārtas atklāj kūkas garšu, lieliskas tekstūras un krāsas. Gatavojiet to ar tvaiku, un tad iegūsiet augstākas kārtas, gaisīgāku un profesionālāku rezultātu.
Patīkams šokolādes pārsteigums
Pēc gardām vakariņām nepieciešams kaut kas atsvaidzinošs, kas attīra garšas kārpiņas - izbaudiet saldētas, šokolādē mērcētas piparmētru lapiņas. Tās var ēst atsevišķi vai kā piedevu saldējumam, kūkām un citiem desertiem. Izkausēt šokolādi ar indukcijas plīts virsmas radīto maigo karstumu ir pavisam vienkārši - izbaudiet profesionālus rezultātus ātri un vienkārši, izvairoties no tādām sarežģītām metodēm kā ūdens pelde. Varbūt vēlaties izmēģināt citus garšaugus un nobaudīt kaut ko jaunu? Mēs iesakām baziliku, salviju un lavandas ziedus.
-
1Izkausējiet šokolādi
Izmantojiet indukcijas plīti, lai maigi izkausētu 1/2 tases tumšās šokolādes, līdz iegūta pilnīgi viendabīga masa.
-
2Iemērciet piparmētru lapas
Iemērciet svaigas piparmētru lapas šokolādē, satverot kātiņa vietu ar pirkstiem.
-
3Sasaldējiet
Uzlieciet piparmētru lapas uz paplātes, kas pārklāta ar cepamo papīru, un ielieciet saldētavā uz aptuveni 30 minūtēm, līdz piparmētru lapas kļūst cietas.
Kā patīkami pārsteigt Michelin šefpavāru?
Atbilde - saglabājot vienkāršību. Mēs lūdzām aktrisi Gvinetu Paltrovu pagatavot Electrolux zīmola vēstniekam un Michelin zvaigznes ieguvušā restorāna Fäviken dibinātājam Magnusam Nīlsenam vienkāršus Kalifornijas ēdienus. Gvineta cienāja Magnusu ar brīnišķīgu skandināvu zivju „toastada” — īstu Zviedrijas un Kalifornijas sajaukumu.