Lai gatavotu ar tvaiku, jums nav jābūt šefpavāram, tas ir vienkārši. Kraukšķīgākas garozas, mitras iekšpuses un veselīgi dārzeņi nekad nav bijuši tik vienkārši pagatavojami. Un katru reizi iegūstiet nevainojamus rīsus, lēcas un graudus!
Tvaicēti rīsi
Rīsu vārīšana tvaika cepeškrāsnī nav tikai vienkārša - labāks būs arī rezultāts. Katru reizi rīsi būs ideāli. Katrs grauds tiks vienmērīgi pagatavots, bet ne pārcepts, lai iegūtu satriecošu rezultātu. Ja runa ir par tvaicēšanu vai vārīšanu, mēs dodam priekšroku mūsu rīsu tvaicēšanai.
Viss, kas jums nepieciešams, ir rīsi, ūdens un šķipsniņa sāls.
Ielieciet sastāvdaļas piemērotā cepeškrāsns paplātē.
Tvaicē ar pilna tvaika līmeni 100 ° C 20 minūtes. Gatavs!
Tvaicē lēcas un citus graudaugus
Lēcām ir tendence pārvērsties putrā, ja tos vāra katlā. Tas nenotiks tvaika krāsnī, jo tvaiks nepārvārīs lēcas. Lēcas būs arī barojošākas, ja tās gatavos ar tvaiku.
Kā tvaicēt lēcas: viss, kas jums nepieciešams, ir sarkanās lēcas sajauktas ar dārzeņiem un šķipsniņa sāls. Ielieciet sastāvdaļas piemērotā cepeškrāsns paplātē. Tvaicējiet pilna tvaika režīmā 100 ° C temperatūrā 13-15 minūtes, Gatavs!
Garšīgi!
Tvaicēšana ir lieliska gatavošanas metode daudziem graudaugiem. Tā ir gatavošanas metode, kas nerada piepūli un ar garšīgu gala rezultātu. Piemēram, mēģiniet tvaicēt kvinoju, bulguru un kuskusu. Tikai apsveriet katra produkta gatavošanas laiku, jo tie atšķiras.
Tvaiks padara labu ēdienu vēl labāku
Padariet savu iecienīto ēdienu vēl gardāku bez īpašām pūlēm. Gatavojot dārzeņus, zivis, gaļu, maizi un pat desertus, izmantojiet tvaiku, lai iegūtu kraukšķīgu ārpusi un mitru iekšpusi.