Pilnīga garša, kraukšķīgi un barojoši zaļumi - tvaika krāsns padara veselīgu ēšanu vieglāku.
Zaļš un veselīgs
Kāpēc labāk tvaicēt dārzeņus? Pagatavot dārzeņus tvaika cepeškrāsnī ir viegli, vienkārši un veselīgi. Kāpēc tvaicēšanā ir veselīga? Tvaiks saglabā dārzeņu aromātu un uzturvielu daudzumu, tāpēc jūs iegūstat gan garšīgu, gan veselīgu rezultātu. Tā kā siltums ir konsekvents, dārzeņi tvaikos nesadalās tik viegli, līdz ar to vairs nav jāuztraucās par izjukušiem brokoļiem. Šeit ir trīs vienkāršas receptes dārzeņu tvaicēšanai - apskatiet, kura ir jūsu iecienītākā!
Ziedkāposti ar citronu, melnajiem pipariem un olīvām
- Sadaliet ziedkāpostu un novietojiet to uz krāsns paplātes.
- Pilna tvaika režīms 100° C temperatūrā apmēram 3-5 minūtes atkarībā no izmēra. (tiem joprojām vajadzētu būt mazliet kraukšķīgiem)
- Izņemiet tos un samaisiet bļodā ar rīvētu citrona miziņu, citrona sulu, sasmalcinātiem melnajiem pipariem, sasmalcinātām melnajām olīvām un jūras sāli. Pasniedz karstu vai aukstu.
Zaļie sparģeļi ar rīvētu parmezāna sieru un olīveļļu
- Apgrieziet un pēc tam nomizojiet sparģeļu apakšējos 3 cm, un novietojiet tos uz cepeškrāsns paplātes.
- Pilna tvaika režīms 100° C temperatūrā apmēram 2-4 minūtes, atkarībā no izmēra.
- Izņemiet un sasmērējiet ar olīveļļu, apkaisiet ar jūras sāli un virsū lieciet daudz rīvētu parmezāna sieru. Pasniedz karstu vai aukstu.
Brokoļi ar ingveru, sojas mērci, zemesriekstiem un sezama sēklām
- Sadaliet brokoļus un novietojiet uz cepeškrāsns paplātes.
- Pilna tvaika režīms 100° C temperatūrā apmēram 3-5 minūtes atkarībā no izmēra.
- Izņemiet un samaisiet bļodā ar smalki sarīvētu ingveru, japāņu sojas mērci, grauzdētiem zemesriekstiem, sezama eļļu un grauzdētām sezama sēklām. Pasniedz karstu.
Kraukšķīgs, zeltaini brūns un lieliski mitrs
SteamCrisp krāsnīs regulārs siltums tiek apvienots ar tvaiku, lai ēdieni būtu kraukšķīgi un zeltaini brūni no ārpuses, kamēr iekšpuses ir mitras, maigas, pilnas ar barības vielām un garša ir lieliski saglabājusies.