Cepiet gardu maizi, izmantojot tvaiku

Pēdējoreiz atjaunots 23.11.2023 09:25

Atklājiet, kā tvaiks uzlabo jūsu cepšanu. Tvaika krāsns nodrošina nevainojamu vidi mīklas raudzēšanai un piešķirs maizei kraukšķīgu garozu.



Atklājiet cepšanu augstākā līmenī

Tvaika krāsns paver pilnīgi jaunu aromātiskas, gaisīgas maizes pasauli ar kraukšķīgu, zeltaini brūnu garozu. Tvaiks rada vienmērīgu temperatūru, kas ir ideāli piemērota, lai jūsu mīkla piebriestu. Cepot, tiek veidota kraukšķīga garoza, jo tvaiks uz maizes rada mitru virsmu. Tas arī palīdz uzturēt maizi no iekšpuses mīkstu un mitru.


Raudzēšana

Tvaika izmantošana mīklas raudzēšanai ir fantastiska, jo jums ir nevainojama un vienmērīga temperatūra, lai mīkla piebriestu. Tas nozīmē, ka mīkla cepsies ātrāk un vienmērīgāk. Tvaiks ir lieliski piemērots visām mīklām.


Cepšana

Iemācīties tvaicēt cepeškrāsnī un cept maizi tvaika cepeškrāsnī nav grūti, un tas sniedz lielisku rezultātu. Izmantojot tvaiku cepšanas procesa sākumā, maize kļūst kraukšķīgāk. Tas notiek tāpēc, ka tvaiks (vai būtībā ūdens) rada mitru virsmu, kas tai palīdz cepties vienmērīgāk.

Kad gatavošana tiks pabeigta ar sausu karstumu, tas padarīs mitru virsmu vēl kraukšķīgāku nekā tad, ja jūs no paša sākuma izmantotu tikai sausu karstumu. Tvaiks palīdzēs arī maizi noturēt kopā - maize nebūs pārāk sausa. (Ja izmantojat kādu no tvaika krāsnīm, izmēģiniet funkciju "Maizes cepšana".)


Mājās cepta amatnieku maize

Cepiet lielisku maizi ar vienu pieskārienu. SteamBake krāsnis izmanto tvaiku, lai raudzētu mīklu, lai tā strauji piebriest un saglabātu to ar gaisīgu, mitru iekšpusi. Lai maize izdotos nevainojama, tiek ieviests regulārs sausais karstums, kas nodrošina, ka garoza būs kraukšķīga un zeltaini brūna.


Atklājiet mūsu SteamBake krāsnis