Uzsildiet un atdzīviniet pārpalikumus, tos neizžāvējot. Pārtika nekad netiks velti izšķiesta, ja jums ir tvaika krāsns.
Atlikušo ēdienu sildīšana
Ja domājat, ka ēdiena pārpalikumu atkārtota sildīšana ir muļķīga vai bezjēdzīga, padomājiet vēlreiz. Nekad lieki neizšķiediet pārtiku, ja jums ir tvaika krāsns. Tvaiks ātri sasildīs jūsu ēdiena pārpalikumus, tos neizžāvējot. Dažām tvaika krāsnīm ir pat īpaša programma - Electrolux tvaika krāsnīs to sauc par "Tvaika reģenerāciju". Cik ilgi sildīt ēdienu tvaika krāsnī? Ilgums var atsķirties, taču daži norādījumi atrodami zemāk.
Vidējs mitruma līmenis
Teiksim, ka jums ledusskapī ir puse pīrāga. Pievienojot nedaudz tvaika, šis pīrāgs atkal kļūs kā jauns, jo tvaiks gan silda, gan pievieno mitrumu. Bet, ja tiktu izmantots pilns tvaiks, pīrāgs kļūs pārāk mitrs.
Pilns tvaiks
Neizmetiet vakardienas makaronus vai rīsus, pilna tvaika režīms ir lielisks, lai tos atsvaidzinātu - tas labi darbojas arī ar vārītiem kartupeļiem. Makaroniem, rīsiem un kartupeļiem ir tendence nedaudz izžūt, atrodoties ledusskapī, bet tvaiks tiem atkal pievieno mitrumu.
Tas ir lieliski piemērots arī tvaicētu dārzeņu sildīšanai, vienkārši pirms pasniegšanas novietojiet tos uz paplātes un tvaicējiet ar pilnu tvaiku. Tas prasīs tikai dažas minūtes, taču tie atkal būs nevainojami.
Lieliska garša pavisam vienkārši
Mūsu krāsnis ar SteamBoost piedāvā trīs tvaika līmeņus. Īpašas programmas cepšanai un grauzdēšanai, kā arī viena programma ar tikai tvaiku jauniem garšas, kraukšķīguma un mitruma atklājumiem.